ATIK YAĞ TOPLAMA

SIFIR ATIK PROJESİ (ATIK YAĞ TOPLAMA)

Sayın Veli;

Bu yıl Kardeş Okulumuz (Başkent Üniversitesi Avni Akyol Ümit Vakfı Anaokulu) ile başlatmış olduğumuz SIFIR ATIK PROJESİ kapsamında her ay bir etkinlik planlanmış olup, NİSAN ayında ise "ATIK YAĞ TOPLAMA" etkinliği olacaktır.

Sizlerden ricamız evinizde bir bidon ayarlamanız ve önümüzdeki 5 ay boyunca yemek yapımlarından sonra oluşan Atık Yağları bu bidonda biriktirmeniz. Etkinliğe yakınlarınızı ve komşularınızı da dahil edebilirsiniz.

Evde çocuğunuza konunun öneminden bahsedin ve biriktirilen yağı Nisan ayında teslim etmeniz durumunda bir hediye alacağınızı çocuğunuza söyleyiniz.

Düzce Üniversitesi Anaokulu

Müdürlüğü